Leonie

Welkom Leonie

Vorige week is Leonie als nieuwe collega bij ons op kantoor begonnen! Zij gaat ervoor zorgen dat we alle cijfers op de goede plek zetten voor zowel verloning als de boekhouding. Tijd voor een introductie door Leonie:

Een volgende stap

“In de afgelopen vier jaar kreeg ik de kans om een nieuwe opleiding te starten op het gebied van Bedrijfsadministratie. Dit heb ik met beide handen aangegrepen en met veel plezier heb ik administratieve werkzaamheden uitgevoerd binnen een vastgoedbedrijf. Vorig jaar realiseerde ik me dat er meer kanten van het financiële vak zijn die mij interesseerden dan gebouwen alleen en ben ik mezelf voorzichtig gaan oriënteren.

In februari vond ik de vacature bij TailorMinds online en heb ik uit interesse gereageerd. Al snel volgde een uitnodiging om kennis te maken. Na een wederzijds goed gesprek volgde een afspraak voor een vervolggesprek. Ook dit gesprek verliep positief, waarna een aanbieding volgde met voldoende aanknopingspunten om te willen starten”.

Toekomstgerichte vervanging

Komende tijd is het de bedoeling dat Leonie start met de salaris en urenverwerking. Daarna zal steeds een nieuwe stap wordt toegevoegd aan het inwerkprogramma. Op termijn is de bedoeling dat zij naast het extra werk door de groei van TailorMinds, ook Corrie kan gaan vervangen. Dit omdat zij op enig moment in de komende jaren met pensioen hoopt te gaan.

Wij wensen Leonie veel succes met hopelijk nog vele jaren bij TailorMinds!

Interesse om bij TailorMinds te werken?

Op dit moment hebben we geen dringende interne vacatures bij TailorMinds. We zijn echter altijd geïnteresseerd om in contact te komen met mensgerichte Recruiters die graag (internationaal) 360 graden maatwerk leveren en een echte verbinding tot stand weten te brengen. Neem gerust contact op voor een goed gesprek of meer informatie.