Start-Matthew-Bussy-2020

Welkom Matthew

Vorige week mochten wij Matthew verwelkomen in Nederland. Na zijn sollicitatie vorig jaar hebben we via Skype een eerste kennismakingsgesprek gehad. Dit omdat Matthew op dat moment nog in Zuid-Afrika woonde. In de volgende gesprekken zijn de mogelijkheden besproken inclusief het verwachte inkomen en de daaraan gekoppelde financiële nieuwe situatie. Ook is de verhuizing naar Nederland besproken. Eenmaal akkoord zijn we gericht binnen ons netwerk gaan zoeken.

Go

Na twee goede gesprekken bij een prominent consultancy bureau, kregen we een go voor de start van Matthew. Hiermee kon alles in werking worden gezet. De afgelopen week zijn de meeste formaliteiten geregeld. Denk hierbij aan een huurcontract en gemeenteregistratie. Hierdoor zorgen wij ervoor dat Matthew zich met volle aandacht kan richten op zijn nieuwe uitdaging als Pharmaceutical Consultant. Dit omdat hij geen zorgen heeft over een optelsom te regelen zaken. We wensen hem veel succes met alle projecten!

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als Engineering Consultant binnen de farmaceutische industrie via ProjectKwadraat? Neem dan contact met ons op.