Welkom Mohamed

Vanaf vorige week ging Mohamed aan de slag als Validation & Compliance Engineer bij partnerorganisatie Agidens Life Sciences. In april was Mohamed al in Nederland waarbij hij een aantal interviews heeft gehad bij verschillende klanten. Agidens zag kansen voor hem met als resultaat dat het immigratietraject werd gestart.

Zoals met alle buitenlandse engineers bieden wij de kennismigranten hulp aan op vele gebieden zoals visum, werkvergunning, huizing en de 30% regeling. Eenmaal in Nederland kon hij op gesprek bij de eindklant wat resulteerde in de gewenste nieuwe uitdaging voor Mohamed! Een spannend en arbeidsintensief traject wat veel tijd het gekost echter meer dan de moeite waard is, keer op keer. Deze week is zijn eerste werkweek bij de eindklant. We wensen Mohamed veel succes met zijn nieuwe uitdaging.

Ben jij een buitenlandse engineer en ben je geïnteresseerd in project in het buitenland of ken je iemand die past op een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we voor elkaar wat betekenen!