Start Niels

Welkom Niels

Gisteren is onze nieuwe collega Niels begonnen als Projectcöordinator IT bij onze relatie in de farmaceutische industrie. Dit tailormade proces liet ons zien dat een match tussen een kandidaat en een project vlot kan verlopen. Ook tijdens een vakantie van een collega komt dit niet stil te liggen.

Een snel proces

Eind augustus heeft Dexter voor het eerst contact gehad met Niels. Naast het elkaar leren kennen, liet Dexter aan Niels weten dat er een interessant IT-project in de farmaceutische industrie beschikbaar was. Onze klant zocht hiervoor op dat moment een projectcoördinator. Na dit gesprek volgde er een introductie bij de klant en Niels mocht al snel op gesprek door middel van een online sollicitatie.

Geen vertraging door vakantie

Aangezien Dexter in de week van het eerste sollicitatiegesprek van Niels op vakantie ging, hebben collega’s Arjan en Sander de procedure met Niels bij de klant voortgezet. En met succes. Na twee gesprekken met de klant kreeg Niels te horen dat hij definitief mocht beginnen. Hierop volgde nog een arbeidsvoorwaardelijke gesprek om alle punten en komma’s op een rij te zetten. Alles was duidelijk en zoals eerder vermeldt, is Niels gisteren van start gegaan met het project. Wij wensen Niels succes met zijn nieuwe uitdaging!

Geïnteresseerd?

Ben jij een engineer, werkzaam in de IT en/of farmaceutische industrie en benieuwd naar de mogelijkheden in Nederland? Neem een kijkje bij onze vacatures. Zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.