Welkom Reza

Deze week is Reza ons komen versterken op kantoor als stagiair. Reza volgt op het moment de versnelde opleiding MBO niveau 4 richting Commercie. Hij stelt zichzelf graag voor.

Even voorstellen

“Mijn naam is Reza, ik woon in Zoetermeer en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op de ROC van Amsterdam waar ik de opleiding MBO-4 Commercie volg richting Recruiter. Op het moment zit ik in mijn laatste jaar. Bij TailorMinds krijg ik de kans om mijn stage te doen. Ik ben blij dat ik Tailorminds heb gevonden en mijn eerste indruk is dat het een enthousiast bedrijf is waar ik veel kan leren. Mijn doel binnen dit bedrijf is om mijn collega’s te ondersteunen, een goede band te vormen met het team en om zo veel mogelijk informatie te verkrijgen over de werkzaamheden. Recruitment is een zeer interessant vak en daarnaast ook leuk aangezien je kansen kan geven aan kandidaten van over de hele wereld in Nederland te komen werken. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en speel ik tafeltennis. Daarnaast game ik graag en ben ik regelmatig op stap met vrienden”.

Doel van de stage

Reza zal bij TailorMinds een “meeloopstage” vervullen. Dit betekent dat hij meedraait met alle operationele processen binnen de organisatie, van het werven en selecteren van kandidaten tot aan de financiële afwikkeling. Deze processen zullen we stap voor stap met hem doorlopen. De bedoeling is dat Reza na afloop van zijn stage deze processen goed in beeld en beschreven heeft. Uiteindelijk zal hij een presentatie hierover geven aan TailorMinds en zijn stagecoördinator van school. We wensen hem hierbij veel plezier en succes!

Erkend leerbedrijf

TailorMinds is al een aantal jaar een erkend leerbedrijf. Vanuit dat oogpunt krijgen we regelmatig het verzoek van studenten een stageplaats te bieden. Afhankelijk van de behoefte en ruimte om te begeleiden, de studierichting en de insteek van de stageopdracht bepalen we of we hieraan kunnen voldoen. In eerste instantie plannen we een kennismaking op kantoor om elkaar beter te leren kennen en de opleiding en stage te bespreken. Wanneer er van beide kanten voldoende aanknopingspunten zijn wordt de verdere samenwerking besproken. Dit betreft de stageopdracht, de stageperiode en de begeleiding vanuit de organisatie. Uiteraard wordt de stagecoördinator van de betreffende instantie hierin betrokken.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in toekomstige stagemogelijkheden of andere vacatures bij TailorMinds? Als we een nieuwe stage beschikbaar hebben kun je dit vinden op stagemarkt. Ben je op zoek naar een baan of nieuwe opdracht, bekijk dan onze vacaturepagina. Wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.