Welkom Teneal

Welkom Teneal

Gisteren hebben we onze toekomstige Zuid-Afrikaanse collega in Nederland verwelkomd. Teneal start in november als Validation Consultant bij één van onze relaties. Tot die tijd staan er een aantal formaliteiten gepland en uiteraard de hereniging met haar vader. Welkom Teneal.

Formaliteiten

Voordat Teneal geland was in Nederland, stonden er een aantal formaliteiten op het programma. Zoals altijd, regelen we eerst de arbeidsovereenkomst en visumaanvraag. Daarna volgden het zoeken naar geschikte tijdelijke huisvesting, regelen van de vlucht en de afspraken bij de gemeente en de IND. Nu eenmaal in Nederland staat er genoeg op de agenda. Dit om er voor te zorgen dat de belangrijkste zaken zijn geregeld voordat Teneal aan de slag gaat.

De tijdelijke huisvesting heeft te maken met enerzijds een competitieve huizenmarkt en anderzijds dat een eerste huis in de praktijk niet de langdurige woonplek wordt van de kennismigrant. Het vinden van een geschikt huis op korte termijn binnen bepaalde budgetten is altijd een uitdaging. In de tussentijd kan er op het gemak uitgekeken worden naar een mooie permanente plek voor haar.

Hereniging met vader

Zoals begin september aangekondigd, is Teneal binnen TailorMinds geen onbekende. Haar vader is begin juli gestart in Nederland waardoor het contact met haar dochter, met relevante werkervaring, snel werd gelegd. Na een paar maanden duizenden kilometers van elkaar te zijn geweest, zijn ze weer bij elkaar. Een fijne gedachte om te weten dat je niet alleen bent in Nederland, zeker als de andere persoon al het nieuwe al eens heeft meegemaakt.

Veel succes

We wensen hierbij Teneal veel succes met haar avontuur in Nederland. Naast dat avontuur, zijn we ook benieuwd naar de afgekondigde vader-dochter-competitie. Het lijkt een vriendschappelijke competitie te zijn, maar gezien de fanatieke persoonlijkheden gaan ze alle twee voor de winst. Gelukkig gaan beiden voor dezelfde opdrachtgever aan de slag waardoor uiteindelijk teamwork het doorslaggevende punt zal zijn.

Geïnteresseerd?

Spreekt het verhaal van Teneal jou ook aan en ben je eventueel geïnteresseerd naar de mogelijkheden bij TailorMinds? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken wij elkaar snel.