Zomer BBQ 2018

Elk jaar organiseren we een zomerbarbecue om onze engineers bij elkaar te brengen. Ook al is iedereen collega van elkaar op papier, werken de meeste op verschillende projecten en/of locaties. Wat is er naast eten en een groepsactiviteit een goede manier om mensen te verbinden?  Na het scherpschieten met de pijl en boog was het tijd om de grijze massa’s in onze hoofden te activeren. Met een aantal houten palen (die net te kort waren), touw, vaten en planken was het aan ons de taak om via een zelfgebouwde brug droog de overkant van de sloot te halen. De koppen werden bij elkaar gestoken en gedurende het proces ontstonden er twee verschillende oplossingen. Testpanel (tevens Consultant) Sander ging als eerste richting de overkant met de overtuiging ‘trust them, they are engineers.’

Of de rest van het team om op dezelfde manier de overkant zou halen, was te betwijfelen. Na de poging van Sander heeft het team de twee oplossingen gecombineerd met als resultaat een versterkte brug waardoor de engineers de overkant droog wisten te behalen. Afsluitend stond de barbecue op het programma. Onder het genot van een uitgebreid assortiment werd er nog gezellig bijgepraat. Uiteraard konden de engineers uit de farmaceutische industrie het niet laten om alle protocollen op te gaan noemen voor een gevallen hamburger (denk hierbij aan de deviaties, CAPA’s en etc.).

Al met al was het resultaat dat er niet alleen dat er fysiek een brug is gebouwd, ook de collegiale brug werd goed verstevigd! Overigens willen we Outdoor Valley Rotterdam bedanken voor goede verzorgde avond.