Zomerbarbecue

Afgelopen vrijdag waren we bij Kameryck te gast voor onze jaarlijkse zomer barbecue gecombineerd met leuke activiteiten. Binnenkort volgt een sfeerimpressie, nu alvast een korte terugblik.

Schieten en Putten

Gelukkig hadden we redelijk weer en was het ondanks de wat sombere voorspellingen droog. Na ontvangst met een drankje ging een deel van de groep naar de schietlocatie en een ander deel kreeg instructie om Pitch en Putt te kunnen spelen.

In groepjes van drie à vier personen gingen we de golfbaan op om het geleerde in praktijk te brengen. We speelden de “Texas Scramble” variant waardoor we als groep steeds gebruik konden maken van de beste slag van één van ons. Hierdoor haal je motiverend goede scores en is het voor iedereen leuk.

De collega’s die deelnamen aan het schieten konden na instructie met een handboog en luchtbuks hun gevoel voor precisie meten. Ook hierbij werd een spelelement toegevoegd: in groepen van vier á vijf collega’s werd er geschoten op schietschijven met bepaalde puntwaarden. De groep met de meeste punten won.

Braaibuffet

Na terugkomst van de activiteit arriveerde een aantal collega’s, die hadden laten weten later te komen. De groep werd groter en de scores en prestaties met golfen en schieten werden geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje. Hierna werd het eten dat op de braai was bereid, klaargezet en na een kort moment van welkom, werd het “Braaibuffet” aangebroken.

Bij de diverse tafeltjes werd bijgepraat of kennisgemaakt wanneer het de eerste keer was. De sfeer was prima. Omdat we inmiddels binnen zaten viel het bijna niemand op dat het inmiddels was gaan regenen, ook dat kon de gezelligheid niet bederven. We kijken terug op een mooi event.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Dat treft, jaarlijks organiseert TailorMinds een zomer barbecue voor haar collega’s. Mogelijk is een dergelijk event niet de eerste reden voor het sturen van een sollicitatie. Het helpt echter wel. Hierbij ben je uitgenodigd op onze vacaturepagina te kijken of er een passende mogelijkheid bij staat. Als je ervoor kiest met ons te gaan werken dan kom je er na verloop van tijd ook achter dat er meerdere goede redenen zijn om met ons samen te werken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heb je bij voorkeur een gesprek? Neem dan contact met ons op.