Wij danken Bas voor zijn inzet de afgelopen periode als consultant bij TailorMinds en nemen afscheid van Bas.

Afscheid Bas

Aan het eind van deze maand neemt onze consultant Bas afscheid van TailorMinds. Soms is een veranderende gezinssituatie richtinggevend in een carrièrekeuze. Hij gaf eind 2021 aan dat hij het erg belangrijk vindt om co-ouderschap vorm te geven om zijn dochter vaker te zien.

Mede om deze reden is hij verhuisd naar de regio waar zijn dochter woont. Hierbij deed zich tevens een kans voor om dicht bij zijn nieuwe thuis en school van zijn dochter te gaan werken. Wij danken Bas voor zijn inzet de afgelopen periode als consultant bij TailorMinds en nemen afscheid van Bas.

Energie, passie en verbinding

Bij TailorMinds hebben we Bas ervaren als betrokken collega met passie voor lokaal/nationaal en internationaal recruitment. Aan de hand van zijn PPA gedragsassessment concludeerden wij dat hij blij wordt van verbindingen leggen, structuur en dieptespecialist taken. Met veel energie heeft hij zich bij ons als consultant verder ontwikkeld in een voor hem nieuwe industrie.

Het opzetten van processen, verdiepen van werkinstructies en oppakken van onze marketingactiviteiten hebben hem zichtbaar veel werkplezier opgeleverd het afgelopen jaar. Hierdoor heeft hij een waardevolle toevoeging kunnen leveren aan de groei van TailorMinds. Daarbij bleef hij ook zijn mensgerichte kant ontwikkelen met de recente PPA-certificering. Dit in combinatie met zijn senioriteit in recruitment leidde tot een commercieel succes.

Het vervolg

Bas, je was een welkome aanvulling op het team. Wij wensen je zowel privé als zakelijk veel geluk en succes. Dit betekent echter dat we bij TailorMinds een interessante vacature hebben. Mocht jij nu denken, een rol als Consultant bij TailorMinds is ook iets voor mij! Lees dan verder, we zoeken meerdere nieuwe collega’s.

Consultant bij TailorMinds

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, mensgerichte (junior) collega’s die ook energie krijgen van een verdieping in complexere rollen binnen engineering en voornamelijk in de branches: Pharmaceutical, Food, Life Science en Oil & Gas.

In de functie van consultant ben je verantwoordelijk voor de invulling, groei, ontwikkeling en beheer van medewerkers op de door jou vervulde projecten en/of vacatures. Hierbij beperken wij ons niet tot de Nederlandse instroom alleen. Veel van onze nieuwe werknemers helpen we door een volledig emigratietraject heen. De projecten en vacatures worden ingevuld bij bestaande klanten en relaties.

Energie krijgen we van onze mensgerichte aanpak en zien dagelijks dat 1+1 meer kan worden dan 2. Zeker als het gaat om samenwerken binnen het team en het contact met professionals. Waarbij we gebruik maken van persoonlijkheidspsychologie of assessmentmethodieken om dit te optimaliseren.

Resultaat volgt bij ons uit het leveren van kwalitatief werk. Natuurlijk zetten we vooraf een stip aan de horizon met commercieel haalbare doelstellingen. Deze doelstellingen bestaan uit persoonlijke en teamdoelstellingen.

Geïnteresseerd?

Meer informatie en het volledige profiel vind je hier. Als het lezen van het profiel een feest van herkenning was, dan nodigen wij je uit om te reageren op voor jou de beste manier. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.