Bijpraten met collega Lieke

Vandaag heeft collega Dexter een voortgangsgesprek met Lieke gehad. Begin april is ze begonnen als Validation & Compliance Engineer bij de klant. Tijd om even bij te praten.

Voortgangsgesprek

Een voortgangsgesprek vindt elke zes tot acht weken plaats. We vragen hoe het werk bevalt of iemand ondersteuning nodig heeft van onze kant. Wij vinden het belangrijk om te begrijpen hoe je een baan ervaart en of je voldoende energie blijft halen uit je werk. Als dat niet zo is, biedt een gesprek de gelegenheid om inhoudelijk op de situatie in te gaan en een collega hierin te coachen.

Aanpassing eerste weken

Voor Lieke was het belangrijk om in de eerste weken trainingen te volgen en bekender te worden met de organisatie waar zij werkt. Helaas kon dit niet op locatie plaatsvinden vanwege de lockdown. Gelukkig wist onze klant het zo te organiseren dat Lieke haar trainingen thuis kon volgen. Lieke heeft haar proeftijd inmiddels doorlopen en kijkt ernaar uit om daadwerkelijk op de werkvloer aan de slag kan gaan en haar collega’s persoonlijk te ontmoeten. Vanwege de coronamaatregelen vond dit gesprek online plaats. Minder persoonlijk en gezellig op deze manier? Wij vonden van niet!

Ook met ons in gesprek?

Wil jij ook eens een (online) kop koffie of thee met ons drinken? Kijk dan snel op onze website voor de meest recente vacatures en wie weet spreken wij elkaar naar aanleiding van jouw sollicitatie.