Certificaten voor Peter en Sander

Afgelopen maand heeft Peter een TEIQue-training gevolgd bij Thomas International en Sander een BHV-training bij BHV-Nederland. Inmiddels hebben we de bevestiging binnen dat beiden zijn geslaagd voor hun trainingen.

BHV Sander

In het kader van ‘better safe than sorry’ heeft Sander een opfriscursus gehad voor de bedrijfshulpverlening (BHV). Hierdoor hebben we weer iemand gecertificeerd als aanspraakpunt op kantoor in geval van een noodgeval. Maar vooral iemand die weet hoe te handelen in geval van een calamiteit. De functie van onze consultants wordt grotendeels vanuit kantoor uitgevoerd. Recent heeft Sander in ons overleg een aantal praktische zaken doorgenomen. Vooral hoe te handelen als de BHV’er niet op kantoor is.

 

TEIQue Peter

Binnen TailorMinds gebruiken we tools van Thomas International als het gaat om de begeleiding en coaching van collega’s. Eén van deze tools is de TEIQue. Peter is hier sinds kort ook voor gecertificeerd. TEIQue staat voor Trait Emotional Intelligence Questionnaire en richt zich op emotionele intelligentie. Dit geeft goed inzicht in het omgaan met eigen emoties en met die van collega’s. Deze tool gebruiken we bij als ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina voor interessante engineering rollen in de pharma. Ook op kantoor bij TailorMinds zelf zoeken we nog een tweetal collega’s voor de rol van Recruitment Consultant. Heb je vragen of wil je reageren? Neem gerust contact met ons op.