Een internationale opdracht voor Olav met een verdiepend element

Met regelmaat hebben we bij TailorMinds gesprekken met zowel sollicitanten als zelfstandigen voor uitdagende vacatures of projecten. Als een samenwerking projectmatig is, houden we na afloop frequent contact. Zo kan het zijn dat een succesvolle samenwerking uit het verleden opnieuw een vervolg krijgt. Begin 2022 is Olav gestart met zijn opdracht.

Relevante mogelijkheid

Als je eerder samengewerkt hebt, weet je van elkaar wat goed past en wat niet. Wanneer er zich een relevante mogelijkheid voordoet, weet je elkaar snel te vinden en heb je vaak maar weinig woorden nodig om te kunnen schakelen.

Dat was ook het geval bij dit project. Voor de ondersteuning van een Engineering Manager werd gezocht naar een ervaren Sr. Projectmanager die naast relevante engineeringsprojecten ook als operationele coach kan optreden. Hiervoor was aanwezigheid op locatie in Duitsland of Ierland soms nodig.

Kennismakingsgesprek op afstand

Na een telefoongesprek, het delen van de omschrijving van het project en de managementuitdaging, werd het kennismakingsgesprek met de opdrachtgever geregeld. Na meerdere gesprekken bleek er een prima match en kwam er groen licht voor de start van dit project. Inmiddels is het project een paar maanden onderweg, hebben we nog regelmatig contact en zijn zowel de opdrachtgever als de zelfstandige tevreden.

Geïnteresseerd in samenwerking als zelfstandige

TailorMinds werkt graag samen met zelfstandigen. Dat kan in deeltijd of voltijds. Wij zijn er van overtuigd dat we ook zelfstandigen een meerwaarde kunnen bieden bij het vinden van relevante projecten. Hoe we dit doen kan je lezen op onze pagina voor freelancers.

Ben je zelfstandige, project manager of engineer en actief in food of pharma en op zoek naar een volgende opdracht? Neem dan contact met ons op.