Een succesvol detavast-traject voor Daniël

Onlangs hebben we afscheid genomen van onze Braziliaanse Project Engineer. Niet omdat het slecht ging. Het ging juist heel goed. Voor en door Daniel is er een succesvol detavast-traject voor een international afgerond waardoor hij de transfer heeft gemaakt naar de klant.

Een detavast-traject voor een international

Detavast is een samenvoeging van twee afkortingen: detachering en vaste dienstelling. Dit houdt in dat Daniel voor een afgesproken tijdsperiode gedetacheerd was en daarmee onder contract stond bij TailorMinds. Als erkend referent hebben wij ervoor gezorgd dat hij als international een ‘zachte’ landing heeft gehad in Nederland. Dat wil zeggen dat we de relevante formaliteiten voor hem hebben geregeld en/of klaargezet. Na de afgesproken tijdsperiode en wederzijds goedkeuring, stond voor Daniel een mooie kans open om in vaste dienst te treden bij de klant. Proces voltooid en doel van Daniël behaald!

Offboarding

Omdat TailorMinds erkend referent is bij de IND voor Daniël en familie, zijn wij ook verantwoordelijk voor correct een afhandeling en afmelding als erkend referent. In dit geval moet de nieuwe werkgever van Daniël ook een erkend referent zijn. Alle formaliteiten omtrent de offboarding zijn inmiddels geregeld. Dit betekent dat we gisteren op gepaste wijze en afstand afscheid hebben genomen van deze vriendelijke Braziliaan en zijn familie. We zijn trots op Daniël dat hij door zijn inzet en een beetje hulp van ons, zijn doel heeft behaald. We wensen hem uiteraard veel succes.

Detavast voor jou?

Geïnteresseerd geraakt door het verhaal van Daniël en ben je als Pharmaceutical Engineer op zoek naar een mooi traject in Nederland? Bekijk gerust onze pagina’s zoals onze aanpak en expats en neem gerust contact met ons op.