Familiegelegenheid bij TailorMinds

Familiegelegenheid bij TailorMinds 2

Kort geleden meldden wij een familiegelegenheid bij TailorMinds 1. “In de afgelopen periode hebben wij twee nieuwe Zuid-Afrikaanse collega’s gecontracteerd om te werken in Nederland binnen de farmaceutische industrie: William en Odette. Het bijzondere aan dit verhaal: ze zijn het eerste getrouwde koppel dat bij TailorMinds heeft getekend. ”

Er volgt nu al snel een tweede familieaangelegenheid: Teneal start in november als Validation Consultant bij één van onze relaties. Zij volgt hetzelfde pad als die van haar vader Michael, die begin juli is gestart bij ons.

Zo vader, zo dochter

Nadat Michael was gestart met werken in Nederland kwam zijn dochter, Teneal, al snel ter sprake. In Zuid-Afrika runden ze een servicebedrijf gericht op validatiewerkzaamheden binnen de farmaceutische industrie. Aangezien Teneal vrijwel alle ins en outs heeft geleerd van haar vader, werd de link gelegd om contact met haar op te nemen. Zo geschiedde het waarbij het al snel duidelijk werd dat Teneal de dochter is van Michael: met hetzelfde enthousiasme en specialisme wist ze ons te overtuigen om haar als kandidaat te bemiddelen.

Mogelijkheden bij relaties

Aangezien Michael bij zijn opdrachtgever prima werk levert en deze relatie van ons op zoek was naar versterking op de lange termijn, werd Teneal daar ook geïntroduceerd. Ze werd gelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek dat positief verliep. Daarop volgde een tweede gesprek waarna het snel duidelijk was dat ze mag starten als Validation Consultant.

Het vervolg

De contracten zijn getekend en formaliteiten voor een kennismigrantvisum lopen ondertussen ook. Eind oktober verwachten we Teneal in Nederland waar ze vervolgens in november aan de slag zal gaan. Teneal heeft haar vader al gewaarschuwd met een knipoog: uiteraard is het haar doel in Nederland om haar vader voorbij te streven als Validation Consultant. De tijd zal het leren.

Interesse

Ben je ook een engineer in de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden in Nederland? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina en/of neem contact met ons op.