GMP-cursus voor Dexter

Gisteren is Dexter op bezoek geweest bij de Biotech Training Facility om een basistraining te volgen op het gebied van Good Manufacturing Practice (GMP), Equipment Qualification en Drug Product Manufacturing, Testing, Review en Release.

Cleanroom

Tijdens de training is uitgelegd welke regels en standaarden worden gehandhaafd en waarom deze zo van belang zijn in de biofarmaceutische industrie. In de tweede helft van de training mocht Dexter ook een aantal gesimuleerde cleanrooms betreden – natuurlijk in een gepaste cleanroom gown. Tijdens deze rondleiding is er uitleg gegeven over de aanwezige cleanroom equipment en was er gelegenheid om zelf te ervaren onder welke omstandigheden en voorschriften mensen in cleanrooms werken.

Technische taal

TailorMinds vindt het belangrijk om te investeren in vakkennis. Voor Dexter was het volgen van de training erg waardevol. Als we dezelfde technische taal spreken als onze kandidaten kunnen wij hen beter van dienst zijn bij het vinden van een volgende professionele uitdaging.

Wij willen de Biotech Training Facility hartelijk bedanken voor het organiseren van een interessante en leerzame training, die volledig plaatsvond volgens de huidige anderhalvemeterafstand-richtlijn.