Lee

In één keer raak voor Lee

We zijn blij om binnenkort een nieuwe collega te verwelkomen uit Zuid-Afrika: Lee. Ze gaat bij één van onze relaties aan de slag als Manufacturing Process Engineer. We hebben haar leren kennen tijdens ons bezoek aan Port Elizabeth afgelopen november. Daarna was het bij haar eerste interview gelijk raak en krijgen we de goedkeuring voor haar project in Nederland.

Kennismaking met Lee

Het contact met Lee is tot stand gekomen nadat zij zich heeft aangemeld voor ons bezoek aan Port Elizabeth. Eén van onze huidige collega’s heeft voorheen met haar gewerkt en gaf aan dat we haar kwaliteiten zeker zouden waarderen. In het gesprek was het gelijk duidelijk dat ze haar zinnen had gezet op een functie in Nederland. Of zoals in haar woorden: ‘mijn documenten zijn gereed, mijn koffer is gepakt. Wanneer vertrekken we?’

Eerste mogelijkheid, gelijk succes

In december ontvingen we van één van onze relaties een aanvraag voor een Process Engineer gericht op het verbeteren van MES met een sterke QA-achtergrond. Dit klonk als een vraag naar een schaap met vijf poten, voor klonk het als haar dagelijks werkzaamheden. Een uitnodiging voor een interview volgde die ze met succes doorliep. Begin januari werd haar start voor het project goedgekeurd. Oftewel in één keer raak en voor ons de eerste gecontracteerde collega uit het project Zuid-Afrika. Het proces voor haar om naar Nederland te komen kon beginnen.

Het emigratietraject

Lee had al aangegeven dat ze klaar was voor een opdracht in Nederland, gezien de voorbereidingen die ze al had getroffen met haar papieren. Echter is het proces met een visa, bankzaken, huisvesting en etc. een stuk omvangrijker dan een aantal documenten. Daarvoor bieden wij haar in het gehele proces ondersteuning door aan te geven welke documenten waarvoor nodig zijn, haar op te vangen bij aankomst in Nederland en de formaliteiten in Nederland te regelen.

We wensen haar succes met de laatste beetjes in Zuid-Afrika en kijken er naar uit om haar binnenkort te verwelkomen in Nederland!

Geïnteresseerd?

Werk jij ook een industrie waar de GMP wordt toegepast en heb je eventueel interesse in de mogelijkheden binnen de farmaceutische? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijken.