Kwartaalmeeting eindelijk weer op locatie

Vandaag zijn we weer bij elkaar om er een constructieve dag van te maken. We zijn de hele dag te gast bij Kameryck in Kamerik waar we aan het einde van de dag onze collega’s hopen te ontmoeten voor een gezellig samenzijn.

Het nieuwe oude normaal

In het verleden was het normaal dat we elk kwartaal in een ongedwongen sfeer weer bij elkaar kwamen om buiten de dagdagelijkse dynamiek met een gerichte agenda met elkaar te overleggen, sparren en gewoon te genieten van de ontmoeting. Zou dit dan het begin zijn om terug te kunnen naar het oude normaal? Of gaan we in de toekomst verder met een mix van oud en nieuw? De tijd zal het leren.

Terugblik, vooruitblik en feedback

Onze agenda bestaat in ieder geval uit een terugblik op de afgelopen periode, een vooruitblik op wat komen gaat en onderlinge feedback. Dat laatste is als je dit voor het eerst meemaakt onwennig, maar juist een goede samenwerking is gebouwd op de veiligheid om alles tegen elkaar te kunnen zeggen zonder dat daar een persoonlijke aanval in zit. Onbedoeld kun je in de dagdagelijkse dynamiek de ander raken. Juist door dit bespreekbaar te maken houd je de communicatie open en het vertrouwen levend.

Kennismigranten

Eén agendapunt zal uitgebreid worden besproken: in het afgelopen halfjaar hebben we meer kennismigranten dan ooit in een half jaar mogen verwelkomen. We zien hier voor de toekomst alleen nog maar meer gelegenheden om onze relaties en opdrachtgevers te helpen aan gekwalificeerde en zelfbewuste engineers.

Contact

Ben je een (internationale) engineer? Neem contact op of reageer op een van onze vacatures. Bent u een opdrachtgever, die druk is met de invulling van capaciteitsvraagstukken? Graag komen we met u in contact! Wij bieden naast professioneel advies, goede begeleiding en werkplezier graag bijdragen aan een deel van de oplossing.