Kwartaalmeeting en teambuilding “in de kleine ruimte”.

Vorige week waren we te gast bij Kasteel De Vanenburg in Putten voor onze kwartaalmeeting waarbij we in de middag teambuilding in de kleine ruimte hebben gedaan. Het is niet de eerste keer dat we hier te gast zijn. De plek is inspirerend, de verzorging goed en het ligt mooi centraal in Nederland. In de meeting stonden we stil bij de resultaten, evaluatie van de wijziging naar gedeeld leiderschap en de lopende projecten. Tot slot hebben we tijd genomen om elkaar feedback te geven.

Mooi stabiel

Na een lange periode van groei, die ook de eerste helft van dit jaar nog doorzette, stabiliseerde dit vanaf de zomer. Nog steeds begeleiden we veel emigraties voor onze relaties en helpen we opdrachtgevers bij het invullen van hun capaciteitsvraagstukken. Dit leidt er op dit moment toe dat we mooi stabiel blijven. We kijken positief naar 2024, omdat ondanks dat er minder grote projecten in onze markt verwacht worden, de vervangingsvraag vanwege de vergrijzing gelijk blijft.

Gedeeld leiderschap en projecten

Sinds midden dit jaar hebben we de taken anders verdeeld. Sander werd verantwoordelijk voor de Operatie en Arjan heeft Business Development en de Processen onder zijn verantwoordelijkheid. We hebben met het team de ontstane deelverantwoordelijkheden bekeken en waren benieuwd of er onduidelijkheid of zogenaamde grijze gebieden waren. Uit deze eerste evaluatie bleek dat niet zo te zijn, wat fijn is.

Ook hebben we sinds begin dit jaar met behulp van Wierd Snieder van Yowitec en Merijn de Gier van Ixier een automatiseringsproject lopen voor een verbeterde salarisverwerking. Dit alles gebeurde in nauwe samenwerking met Ingo Rutting van salarisverwerker Annonu. Het project was een “verbouwing met de winkel open”, ondanks dit zijn de resultaten goed te noemen: minder correcties, minder druk op het moment van salarisverwerking en vooral minder handelingen.

De laatste fase van dit project dat nog afgerond moet worden, is vooral het borgen van de nieuwe werkwijze in handleidingen en procesbeschrijvingen.

Feedback

Bij TailorMinds zijn we op kantoor met een kleine groep en hebben we een open samenwerking. In een dergelijke setting kun je elkaar bedoeld of onbedoeld voorbijlopen of te kort doen. Het was mooi om te zien dat we elkaar bijstaan als het even minder gaat, feedback op de inhoud kunnen geven en elkaar inzichten gunnen zonder dat het persoonlijk wordt.

Teambuilding “in de kleine ruimte”

Na een prima lunch vertrokken we naar Uddel voor een Mini classic tour. We verdeelden ons over drie groepjes met elke een eigen Mini, één daarvan was zelfs ouder dan 50 jaar! Aansluitend vertrokken we voor een mooie en soms pittige puzzelrit waarbij we met elkaar streden voor het meeste punten op de gestelde vragen onderweg. Na een mooie rit en het besef dat de huidige technologie in auto’s toch wel flinke stappen heeft gemaakt, en niet onbelangrijk de wat grotere ruimte in de eigen auto, gingen we voldaan maar tevreden huiswaarts.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Op dit moment hebben we geen actuele vacature. Maar, ondernemend als we zijn. Ben je of ken je een intercedent of recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen? Zoek dan gerust contact met ons.