PPA-certificaat voor Peter

Binnen TailorMinds gebruiken we de tools van Thomas International als het gaat om het beter begrijpen van sollicitanten en begeleiding en coaching van collega’s. Eén van deze tools is de Persoonlijke Profielanalyse (PPA) waar Peter sinds kort ook voor is gecertificeerd.

PPA

Een PPA geeft een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van mensen. Je ontvangt een gedetailleerd profiel van de werk- en ondersteunende sterktes van mensen, hun communicatiestijl, hun waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste angsten en hoe ze zich opstellen onder druk.

Gebruik PPA binnen TailorMinds

Het maken en bespreken van een profielanalyse bij TailorMinds is facultatief. Collega’s wordt gevraagd of er interesse is om deze PPA in te vullen en de analyse te bespreken.

De uitkomst van deze test biedt geen resultaat met goede of foute waarden maar wordt gebruikt om collega’s inzicht te geven in werkgedrag en te bespreken wat hun meerwaarde voor de organisatie is. Sinds vorige week is naast Arjan en Sander nu ook Peter in het bezit van dit certificaat.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd wat wij nog meer doen voor onze collega’s met betrekking tot begeleiding en coaching? Neem een kijkje op onze aanpak-pagina.