Expat Relocation

Samenwerking Expat Relocation & Immigration Services

Om een succesvolle emigratie naar Nederland te begeleiden en te faciliteren, zijn we vaak met veel partijen in contact. Hierbij kan je denken aan makelaars, verhuurders en lokale overheden. Vanuit onze gedachte dat waar je niet over voldoende kennis en netwerk beschikt, moet je ervoor zorgen dat je betrouwbare partners hebt die dat wel hebben. Een van die partners waar we graag en frequent mee samenwerken, is het bedrijf Expat Relocation & Immigration Services van Elizette Nel.

Services

De ondersteuning die zij ons leveren is veelal gericht op de partner van de kennismigrant en de verkrijging van de verblijfsvergunning. Verder worden gezinnen geholpen door bijvoorbeeld het zoeken naar de juiste school voor de kinderen die meekomen.

Elizette is ervaringsdeskundige die dit proces zelf jaren geleden doorlopen heeft. Meestal werkt ze op de achtergrond samen met haar nieuwe collega Janine Grey. Naast de diensten die we hier benoemen leveren zij nog andere diensten zoals: online consultatiegesprekken, ondersteuning bij verschillende soorten aanvragen van verblijfsvergunningen en het regelen van een zachte landing in Nederland.

Geïnteresseerd?

Ben je een engineer werkzaam in de farmaceutische industrie en wil je meer weten over een emigratieproces of hoe we je hierbij kunnen ondersteunen, neem dan contact op met Expat Relocation & Immigration Services of TailorMinds.