Mooie job en coaching, kan dat?

TailorMinds werkt al een aantal jaren plezierig samen met Thomas International, niet alleen omdat het een groep leuke mensen is, maar vooral vanwege de assessments die ze leveren die wij weer inzetten bij werving of coaching van onze collega’s.

Voortgangsgesprek

Deze week mocht Arjan een interessant voortgangsgesprek voeren met een collega. Een van de onderwerpen op de agenda was het bespreken van de uitkomsten van een assessment wat de emotionele intelligentie meet.

Emotionele intelligentie

Door dit assessment verkrijg je inzicht in je eigen emoties en hoe je hiermee omgaat in onderlinge relaties. Drie voorbeelden van gemeten onderdelen zijn: Emotie Expressie (de mate waarin je emoties naar anderen laat blijken), Stress Beheersing (hoe je omgaat met druk en stress en de mate waarin dit succesvol is) en Sociaal Bewustzijn (de mate waarin je een situatie inschat en je er vervolgens aan aanpast).

De uitkomst meet niet alleen, maar laat mooi zien hoe je op een goede dag nog beter in je kracht kan komen te staan door een situatie te herkennen en op een slechte dag je een mogelijk vervelende situatie veel eerder aan ziet komen waardoor je (zelf)bewuster in een dergelijke situatie staat.

Mooie job en coaching, dat kan!

Werken bij TailorMinds betekent niet alleen een fascinerende job als engineer of projectmanager, maar ook goede en inhoudelijke gesprekken die er vaak toe leiden dat je meer kan leren over jezelf.

Ben je op zoek naar een volgende opdracht of baan met gerichte aandacht voor jouw ontwikkeling als persoon? Neem dan contact met ons op.