Saubhaagy Himabindu!

Deze week hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen: Himabindu. Himabindu is inmiddels gestart bij onze opdrachtgever als Deviatie & CAPA Specialist.

Kennismaking

Himabindu is kort geleden vanuit India naar Nederland gekomen. In India heeft ze na het afronden van haar opleiding enkele jaren ervaring opgedaan met verschillende aspecten van Quality Assurance in de farmaceutische industrie. Deze ervaring wil ze graag ook in Nederland in de praktijk brengen.

Nadat we de eerste kennismaking hadden gehad met Himabindu, volgde snel daarna een introductiegesprek bij onze opdrachtgever. Hierin werd besproken welke van haar kwaliteiten en ervaring het meest van toepassing zouden zijn. Direct na afloop van dit gesprek werd al besloten dat Himabindu een welkome aanwinst is voor het QA-team.

Snelle procedure

Als erkend referent van de IND zijn we bekend met het begeleiden van immigratietrajecten die soms langere tijd kunnen duren. Dit omdat de benodigde documentatie geregeld moet worden en de activiteiten met betrekking tot een verhuizing naar Nederland. In het geval van Himabindu is deze procedure niet van toepassing geweest. Ze is kort geleden met haar partner naar Nederland gekomen en heeft hierdoor geen beperking in het aangaan van een nieuwe baan. Dit omdat ze onder de vergunning van haar partner in Nederland kan wonen en werken.

Dit maakte dat het een snelle procedure geworden is waarbij Himabindu slechts enkele dagen na haar introductiegesprek al aan de slag is gegaan. We wensen haar veel succes! Oftewel: Saubhaagy!

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina neem en/of gerust contact met ons op.