Succes Michael

Afgelopen dinsdag hebben wij onze aanstaande Zuid-Afrikaanse collega Michael opgehaald op Schiphol. Dit omdat hij per 1 juni gaat start als Senior Validation Consultant bij één van onze relaties. TailorMinds begeleidt hem ook in het gehele onboardingproces waarvan een aantal zaken binnenkort worden geregeld.

Tijdelijk veblijf

Aangezien Michael als Senior Validation Consultant verschillende projecten gaat doen, was het van te voren nog onzeker welke woonlocatie het meest zou schikken. Ook omdat voor zijn eerste project een akkoord is voor een aantal maanden inzet met een mogelijke verlenging. Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de situaties, is er een tijdelijk verblijf voor Michael geregeld. Voordeel hiervan is dat het snel is geregeld, flexibel is qua huur en dat hij zich hier ook kan registreren. In een later stadium wanneer er meer duidelijkheid is over zijn toekomst, zullen we gaan kijken naar een vast verblijf.

Extra passagier

Zoals altijd verwelkomen wij onze buitenlandse collega’s op het vliegveld om vervolgens hen ook te begeleiden naar hun verblijf. Bij toeval kwam Wayne, een voormalig collega van Michael en een bekende kandidaat bij TailorMinds, ook naar Nederland in hetzelfde vliegtuig. Uiteraard hebben we toen hem ook een lift aangeboden naar zijn bestemming. We wensen hem ook veel succes in Nederland!

Laatste loodjes

Kijkend naar het gehele proces zijn we voor Michael beland bij de laatste formaliteiten. Zo zit hij momenteel in zelfquarantaine, is de coronatest ingepland, ligt de verblijfsvergunning klaar om te worden opgehaald en kan de registratie bij de gemeente grotendeels online worden geregeld. TailorMinds zorgt hier voor de begeleiding zodat deze belangrijke zaken snel zijn geregeld. Voor de rest wensen we Michael veel succes met aankomende projecten en het opbouwen van zijn toekomst in Nederland!

Geïnteresseerd?

Ben jij een engineer met ervaring in de farmaceutische industrie en op zoek naar een uitdaging in Nederland? Bekijk gerust onze pagina’s gericht op jou als kandidaat en/of international of neem contact met ons op.