Succesvolle webinar met Ben Tiggelaar

TailorMinds bestaat sinds dit jaar 10 jaar. Dit hebben we afgelopen dinsdag middels een webinar met Ben Tiggelaar gevierd met ongeveer 100 relaties van TailorMinds.

Anders dan normaal

Normaal hadden wij dit graag persoonlijk met onze relaties gevierd. Om toch stil te staan bij het jubileum en om onze relaties op een verantwoorde manier bij elkaar te brengen, hebben we een webinar georganiseerd met Ben Tiggelaar. De focus lag hier op de uitdagingen waar leiders (in de breedste betekenis van het woord) in 2021 mee te maken krijgen. Op een interactieve manier nam Ben de aanwezigen mee in en bracht hierbij nieuwe perspectieven op het handelen in deze andere tijd.

Dankbaar

Tot slot bedankte Arjan alle aanwezigen voor de fijne samenwerkingen in de afgelopen 10 jaar. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de samenwerking met partners, relaties en (oud-)collega’s. Dit resulteerde in het bedrijf wat het nu is. Dit stelt ons in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de invulling van vacatures en capaciteitsvraagstukken van onze relaties. Daarmee ook een klein beetje van de arbeidsmarkt. Op naar de volgende 10 jaar!