TailorMinds komt naar Zuid-Afrika

In de afgelopen maand hebben we de plannen om naar Port Elizabeth verder geconcretiseerd. Samen met onze Zuid-Afrikaanse collega’s Ernest en Danie zullen Sander en Peter van 14 tot 18 november in Port Elizabeth zijn met als doel om nieuwe kandidaten te spreken.

Speciale landingspagina op onze website

Het nieuwsbericht wat we in juli geplaatst hebben over onze plannen heeft al veel reacties van geïnteresseerden opgeleverd. Om de aanmeldingen in goede banen te leiden hebben we een landingspagina op onze website gecreëerd.

Verwachtingsmanagement

Op deze pagina vind je de informatie over de functies waar we primair op willen werven. We zullen in de komende weken de binnengekomen reacties beoordelen en indelen. Medio oktober zullen we de mensen die we graag willen ontmoeten een persoonlijke uitnodiging sturen. Het kan zijn dat we niet iedereen die reageert kunnen uitnodigen. We kunnen op een later moment individuele gesprekken inplannen via een online verbinding.

Webinar

We merken dat er kandidaten zijn die interesse hebben om te gaan leven en werken in Nederland, maar nog niet solliciteren. Naast ons bezoek in november willen we graag de mensen die reageren uitnodigen voor een Webinar wat we in oktober organiseren. Die zal gaan over leven en werken in Nederland. Tevens zorgt deze voorbereiding ervoor dat we jullie en onze tijd efficiënt kunnen besteden om elkaar persoonlijk beter te leren kennen. Tot slot kunnen we vragen die bij meerdere mensen leven in het Webinar beantwoorden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in de genoemde functies, stuur dan je cv met motivatiebrief via deze link. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.