Tamrin komt eindelijk naar Nederland

Per 1 augustus hebben we nog een Zuid-Afrikaanse collega erbij: Tamrin! Zij start als Validation Consultant bij één van onze relaties in de farmaceutische industrie. Haar proces had een mooi resultaat waarbij de aanhouder won.

Proces met TailorMinds

Vorig jaar zijn we in contact gekomen met Tamrin via een referentie van een voormalig collega. Tijdens de eerste kennismaking maakte Tamrin een energieke indruk en toonde aan dat ze op het gebied van zowel quality als validation goed onderlegd is. In het daarop volgende gesprek is het proces verder besproken waaronder ook de inkomingsverwachting.

Na een akkoord van beide kanten hebben we haar exclusief bij één van onze relaties voorgesteld vanwege de directe link met haar werkervaring en de behoefte van de opdrachtgever in het vakgebied. Dit resulteerde direct in een aantal interviews bij hen. Het was niet de vraag of Tamrin zou starten, maar wanneer. Zoals altijd binnen recruitment, is timing een belangrijk component.

De aanhouder wint

Timing is in dit geval de tijd die zit tussen het moment van invulling van de capaciteitsbehoefte en de realistische tijd die nodig is om een emigratie voor te bereiden. In maart werd de knoop doorgehakt: Tamrin mag starten als Validation Consultant! Alle zaken rondom haar start werden in gang gezet waarbij de pijlen waren gericht op 1 augustus als startdatum. Het constante vertrouwen tussen Tamrin, de relaties en TailorMinds heeft zich nu ook uitbetaald dat er voor haar ook direct een project beschikbaar is waarop zij kan starten.

Planning

Inmiddels zijn de meeste zaken in gang gezet en verwachten we Tamrin eind juli in Nederland te verwelkomen. In de tussentijd wordt er druk gewerkt aan onder andere een geschikte huisvesting, het openen van een bankrekening en het ophalen van de verblijfsvergunning. Hiermee proberen we voor haar een fijne aankomst in Nederland te regelen zodat ze zich daarna beter kan focussen op haar werkzaamheden.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt door het verhaal van Tamrin en ook nieuwsgierig naar mogelijkheden binnen validatie in de farmaceutische industrie? We hebben vrijwel continue aanvragen bij onze relaties gerelateerd aan validatie. Geïnteresseerd wat we nog meer doen? Neem dan gerust contact met ons op.