Terug uit Zuid-Afrika

Afgelopen dinsdag zijn we veilig geland na onze reis naar Zuid-Afrika. We hebben persoonlijke gesprekken gehad met ongeveer 50 kandidaten die emigratie naar, en werken in Nederland overwegen of al besloten hebben. Hoe nu verder?

Persoonlijke- en vervolggesprekken

Samen met onze Zuid-Afrikaanse collega’s Ernest en Danie hebben we intensief met kandidaten gesproken. Hierdoor hebben we hen persoonlijk leren kennen en daarnaast een beter beeld gekregen van hun kennis, technische vaardigheden en ambities. Ook is gesproken over welke mogelijkheden wij met onze opdrachtgevers in de Nederlandse farmaceutische industrie kunnen bieden.

De komende maand worden vervolggesprekken gepland waarbij we samen kijken naar het verwachte aanbod, de relevante functie en wat het proces individueel betekent voor de nieuwe collega en gezin of partner. Samen zullen we ons hierop voorbereiden.

Bestaand en nieuw netwerk

We zijn positief verrast over de kwaliteit en motivatie van de kandidaten die we gesproken hebben. TailorMinds heeft een interessant netwerk in de farmaceutische industrie. We verwachten onze relaties van dienst te zijn met gekwalificeerde en ervaren kandidaten. Uiteraard doen we dit niet alleen voor onze bestaande relaties, maar kijken we voortdurend uit naar potentiële relaties die we kunnen assisteren bij het oplossen van hun capaciteitsvraagstukken. In gesprekken met potentiële opdrachtgevers merken we vaak dat onbekend nog onbemind maakt. We steken veel tijd in een grondige wervings- en emigratietrajecten. We maken onszelf graag beschikbaar om diezelfde tijd ook te steken in bruikbare informatieverstrekking aan zowel onze relaties als potentiële opdrachtgevers.

In contact komen met TailorMinds

Zijn uw technische capaciteitsvraagstukken een toenemende zorg? Praktijk leert dat vaak hetzelfde doen en toch een ander resultaat verwachten niet loont. We pretenderen niet de oplossing te leveren. Wat we wel doen, is een grondige mensgerichte werving, emigratie en het binden en boeien van de juiste mensen. Bent u geïnteresseerd om meer te weten over de mogelijkheden om via deze weg een nieuwe collega voor de lange termijn te werven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.