Terugblik 10 juli

Afgelopen vrijdag heeft de naamwisseling plaatsgevonden van ProjectKwadraat naar TailorMinds. Dit werd georganiseerd in combinatie met het afscheid van oud-collega Derk Jan en de jaarlijkse zomerbarbecue.

Naamwisseling

Na het kennisnetwerkevent van ProjectKwadraat in maart 2019 is er een zaadje geplant. Er werd door een van de collega’s aangehaald dat ProjectKwadraat meer doet dan wat de naam zegt. Een “tailormade recruitment company” werd benoemd. Omdat het ons niet losliet, zijn we hier verder mee gegaan. Na een brainstorm- en een strategiesessie kwam de conclusie dat ProjectKwadraat niet meer volledig onze activiteiten dekte. Mede doordat de focus steeds meer is gaan liggen op internationals langdurig naar Nederland halen, waarbij ook opviel dat de naam ProjectKwadraat voor hen een tongbreker bleek te zijn. Door het netwerk van marketingbureau PONCK kwamen we uit op de naam TailorMinds. Tailor voor maatwerk wat we keer op keer leveren. Minds is gericht op de coaching op werkgedrag waarbij energie het uitgangspunt is boven “goed” of “fout”. In het afgelopen half jaar hebben we een traject doorlopen voor een nieuwe website, een nieuw logo, aangevuld met een nieuwe huisstijl waarbij 10 juli het moment van de overgang was. Na de presentatie van Arjan werd de nieuwe naam, logo en website gepresenteerd aan de aanwezigen en sindsdien is de nieuwe naam van kracht.

Afscheid Derk Jan

Oud-collega Derk Jan heeft na ruim zes jaar samenwerking in maart zijn carrière elders vervolgd. Graag hadden wij rond het moment van vertrek afscheid genomen. Helaas gooide de lockdown roet in het eten. Aangezien de laatste maand er behoorlijk wat versoepelingen waren, leek 10 juli een goede datum om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Ook omdat Derk Jan na de aankondiging van vertrek een zeer groot aandeel heeft gehad in het voorbereiden van de nieuwe website. Arjan bedankte Derk Jan namens TailorMinds voor de goede samenwerking, de waardevolle inbreng en collegialiteit in de voorbije jaren.

Zomerbarbecue

Als afsluiter was er de zomerbarbecue. Met een echte braai werd het eten bereid en dankzij de maatregelen hadden we een echte ‘opschepper’ die voor ons het eten op onze borden schepte. Ondanks de maatregelen zoals afstand houden, wist men elkaar te vinden aan de tafels. Soms was een hernieuwde ontmoeting met (oud-)collega’s en soms werden een nieuwe verbindingen gelegd. We bedanken Kameryck voor het heerlijke eten, de goede voorbereiding en de prettige bediening.