Tiffany is gearriveerd!

Na een snelle immigratieprocedure hebben we deze week onze nieuwe collega Tiffany en haar familie verwelkomd in Nederland. Vandaag start zij als Validation Officer voor onze relatie in het zuiden van het land. Welkom Tiffany!

Achtergrond

Het eerste contact met Tiffany was vorig jaar waarbij we een goed beeld hadden gekregen van haar kennis, ervaring en persoonlijke situatie. Tiffany heeft een afgeronde opleiding analytische chemie en aansluitend werkervaring opgedaan als analist op het lab. Om zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie, heeft ze zich daarna gericht op validatie van lab- en productieapparatuur. Tiffany zal zich bij onze relatie ook bezighouden met validatie- en kwalificatiewerkzaamheden.

Snelle procedure

De wens van onze relatie was om Tiffany snel te laten starten. Omdat ze als kennismigrant naar Nederland zou komen, was een immigratieprocedure noodzakelijk. Het krijgen van een verblijfsvergunning betekent dat er ook een geldige werkvergunning is. Nadat alle contracten waren getekend, konden we ons richten op het starten van deze procedure. Tiffany had een aantal documenten reeds beschikbaar maar het wachten was nog op een nieuw paspoort voor haar en haar familie. Nadat deze binnen waren, werd de procedure gestart. Gelukkig kwam de goedkeuring van de IND op tijd en konden de tickets naar Nederland worden geboekt.

Formaliteiten

In afwachting van de goedkeuring van de verblijfsvergunningen zijn we bezig geweest met het vinden van geschikte woonruimte. Dit bleek lastiger dan gedacht gezien het aanbod van woningen in de regio. Vlak voor haar komst naar Nederland is het gelukt woonruimte te vinden die Tiffany met haar familie direct kon betrekken. Een aantal formaliteiten moet nog worden afgehandeld waaronder het ophalen van de verblijfsvergunningen en het inschrijven bij de gemeente. Deze afspraken staan inmiddels gepland. Aansluitend kunnen de overige stappen worden genomen waaronder het openen van een bankrekening en het regelen van een zorgverzekering. Vandaag is Tiffany gestart in haar nieuwe functie van Validation Officer. We wensen haar hierbij veel succes!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.