Tot snel Phila!

Binnenkort verwelkomen we een nieuwe collega uit Zuid-Afrika: Phila. Phila gaat bij één van onze relaties aan de slag als Validation & Compliance Engineer. Inmiddels hebben we de aanvraag van een werk- en verblijfsvergunning bij de IND afgerond.

Eerste contact

Het eerste contact met Phila is een aantal maanden geleden gelegd nadat ze had aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging. We hebben haar uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek en gezamenlijke introductie. In het gesprek dat volgde, hebben we een nadere toelichting gegeven over onze ervaring op het gebied van internationaal recruitment. Ze heeft haar opgedane kennis en ervaring op het gebied van validatie met ons gedeeld. Phila gaf daarnaast aan geïnteresseerd te zijn in een internationale carrièrestap.

Sollicitatie

Kort na de eerste kennismaking hebben we Phila in contact gebracht met onze relatie. Deze relatie was op dat moment op zoek naar ervaren en gekwalificeerde validatiespecialisten. Het sollicitatiegesprek volgde kort daarna. In dit gesprek kreeg Phila de gelegenheid om haar expertise te delen. Hierbij werd ook besproken welke functie haar het best past. Zowel zij als onze relatie lieten een positieve indruk op elkaar achter en spraken de intentie uit om een samenwerking aan te gaan. Kort daarna werd deze bevestigd en werden de contracten getekend.

IND-procedure

Phila zal op korte termijn als kennismigrant naar Nederland komen. De IND-procedure voor een werk- en verblijfsvergunning is reeds voltooid. De procedure om haar visum te verkrijgen loopt nog en zoals het er naar uit ziet kan Phila snel haar tickets naar Nederland boeken. We zijn op het moment bezig met de voorbereiding voor haar komst naar Nederland. In de tussentijd hebben we veel contact met Phila om haar te helpen met zaken zoals huisvesting en documentatie. Tevens helpen we bij het vinden van een geschikte school voor haar dochter. Bij aankomst in Nederland staan wij natuurlijk op het vliegveld klaar om haar te verwelkomen.

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.