Shane

Tot snel Shane

Binnenkort verwachten we een nieuwe collega uit Zuid-Afrika te verwelkomen: Shane. Hij gaat in februari aan de slag als Validation & Compliance Engineer bij één van onze relaties in de farmaceutische industrie.

Kennismaking met Shane

We hebben kennis gemaakt met Shane via één van onze huidige collega’s. Ze kennen elkaar al van de universiteit in Zuid-Afrika waar ze samen hun studie hebben gedaan. Op basis van de positieve verhalen toonde Shane ook interesse in de opties in Nederland. Daarop volgde een kennismakingsgesprek met ons waarbij het snel duidelijk was dat er genoeg overeenkomsten zijn tussen zijn kwaliteiten en ons aanbod.

GMP in cosmetica en suppletie

Het vinden van de juiste opties voor Shane was achteraf een interessante. Shane heeft wel ervaring met GMP, echter binnen de cosmetica en suppletie. Dit hield in dat hij nog niet bij een farmaceutisch bedrijf heeft gewerkt, maar wel onder dezelfde richtlijnen en standaarden. Het werd een zoektocht naar een positie en klant waar hij zijn relevante kennis en kunde ook kan toepassen binnen de Nederlandse farmaceutische industrie.

Begin oktober kwam een passende vacature vrij waar hij voor werd uitgenodigd. Na twee positieve gesprekken kregen we te horen dat hij was aangenomen voor deze positie. Oftewel het proces om naar Nederland te komen, ging van start.

De formaliteiten

Inmiddels zijn de contracten getekend en zijn we bezig met het voorbereiden van de aankomst van Shane. De aanvraag voor een kennismigrantvisum is ingediend, de zoektocht naar een geschikte huisvesting is gestart en Shane is bezig met zijn zaken af te ronden in Zuid-Afrika. Eenmaal in Nederland hopen we de meeste formaliteiten voor hem te hebben geregeld en/of in de agenda te hebben staan.

Geïnteresseerd?

Werk jij ook een industrie waar de GMP wordt toegepast en heb je eventueel interesse in de mogelijkheden binnen de farmaceutische? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.