Verlaat eindejaarsdiner

Rond december meldden we dat we aan onze collega’s waardecheques hebben gegeven voor een alternatief eindejaarsdiner waarbij het ook de bedoeling was om foto’s hiervan te delen. Het resultaat is binnen!

De uitloop

De hoop was rond december dat veel diners afgehaald en op afhaal thuis zouden worden gegeten met een gezellige (familie)foto. Er waren ook collega’s die er meer waarde aan hechten om te dineren op het moment dat de horeca weer open zou gaan voor gasten. Zodoende hebben in de tussentijd de meeste collega’s genoten van hun diners. Wij hopen dat het genieten met elkaar van een goede maaltijd voor versterking van de onderlinge band heeft gezorgd in een tijd waarin we als collega’s niet bij elkaar konden komen.

Alternatieve samenkomst

Wij hopen dat samenkomsten van mensen op een verantwoorde manier kan worden doorgezet zodat de verbindingen met een lekker bord eten kunnen worden gelegd. Ook omdat de meeste TailorMinds collega’s op papier collega’s van elkaar zijn, maar niet altijd bij dezelfde opdrachtgever of op dezelfde locatie werken. Door middel van dit alternatieve eindejaarsdiner hebben we dit voor een deel kunnen bewerkstellingen. De foto maakt in dit geval de verbinding completer.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in wat TailorMinds nog meer doet als werkgever? Neem gerust een kijkje op onze pagina jij en/of neem contact met ons op.