Vijfjarige samenwerking met Cees

Recent hebben we de fijne samenwerking met onze collega Cees gevierd. Inmiddels hebben we al weer vijf jaar een samenwerking op verschillende projecten in verschillende vormen. Op naar de volgende vijf?

Samenwerking

In de zomer van 2018 maakten we kennis met Cees. Op dat moment was hij op zoek naar een volgende functie/project op het gebied van IT, automatisering en CSV. Al snel was er de klik en net zo snel was er een project beschikbaar als Projectmanager IT bij één van onze relaties binnen de farmaceutische industrie. Een start op dit project volgde welke uiteindelijk positief werd afgerond.

Waar bij het ene project de afspraak is over een overname na een bepaalde periode, is het bij andere projecten dat niet altijd het geval. Dit kan er toe leiden dat sommige collega’s via TailorMinds doorstromen naar een ander project. Zo ook bij Cees. Het IT-project was afgerond en na een korte tussenperiode stond het volgende project voor de deur gericht op Data Integrity welke ook positief werd afgerond.

Vervolgens lag er een volgende mogelijkheid voor Cees klaar als Projectlead Automation bij een andere relatie binnen de farmaceutische industrie. Inmiddels loopt dit project ongeveer twee jaar waar nog zeker genoeg valt te doen.

Verschillende vormen

Op dit laatste project koos Cees er voor om niet meer in loondienst aan de slag te gaan, maar om als zelfstandige verder te gaan. Aangezien Cees zijn registratie als zelfstandig ondernemer met alle bijbehorende formaliteiten goed op orde had was dit voor TailorMinds geen probleem. We werken zowel met collega’s in loondienst als zelfstandigen. De gezagsverhouding wijzigde hierdoor en hierna spraken we niet meer over beloning in de vorm van salaris maar een factuur op geleverde prestaties.

Bedankt

Om deze vijfjarige samenwerking vijfjarige te vieren, hebben we hem en zijn partner getrakteerd op een gezellige avond met een kwalitatief en smakelijk diner. Indien het allemaal past, hopen we op een mooie voorzetting van deze relatie. Voor nu danken we Cees voor zijn inzet en samenwerking in de afgelopen vijf jaar. Of er nog vijf jaren bij komen, dat zal de tijd ons leren.

Werken als zelfstandige bij TailorMinds

Ben je net als Cees ook zzp en ben je benieuwd naar de mogelijkheden via TailorMinds? Of denk je erover na om als zelfstandige jouw werkzaamheden voor te zetten binnen onze branches? We helpen je graag. Kijk gerust op onze pagina voor zelfstandigen voor meer informatie of neem contact met ons op.