We zijn er bijna Preanca

In augustus verwachten we een nieuwe collega uit Zuid-Afrika te verwelkomen in Nederland: Preanca. Preanca zal starten op ons nieuwe high potentials project in de Nederlandse farmaceutische industrie.

Project high potential

De naam high potentials kan op veel manieren gebruikt worden. Bij ons staat dit voor een project waar wij op zoek zijn naar ingenieurs die flexibel ingezet willen worden op projecten en zich makkelijk aanpassen. Uiteraard mag ervaring, enthousiasme en toewijding in rollen als Validatie en/of Process Engineer binnen de farmaceutische industrie niet ontbreken. Mede vanwege de positieve klik en relevante werkervaring voldoet Preanca aan deze criteria en vonden we haar geschikt voor het High Potential project.

Gemiste kansen

We weten dat opdrachtgevers niet altijd de tijd heeft om te wachten op een volledig visumproces. Het gevolg is vaak dat er verschillende kansen blijven liggen voor een consultant die anders snel inzetbaar zou zijn. In deze context van de juiste matching is het belangrijk voor ons om een snel inzetbare kandidaat aan het team toe te voegen. Daarnaast is dit door de veranderende omstandigheden in Zuid-Afrika een mooie kans voor Preanca om ervaring en kennis op te doen in de farmaceutische industrie in Nederland.

Al aan de slag voor Preanca

Ondertussen zijn de contracten getekend en bereiden we ons voor op de komst van Preanca. Daarnaast hebben wij Preanca ingeschreven voor een intensieve cursus in het Nederlandse taal. Tot slot zijn we bezig met de plannen van een geschikt project voor haar. Omdat Preanca flexibel is voor verschillende projecten, hebben we er alle vertrouwen in dat ze vanaf september 2023 waarde zal toevoegen aan één van de projecten. We zullen Preanca in juli ontmoeten in Johannesburg om de planning te bespreken. Veel succes met al je voorbereidingen voor het vertrek!

Geïnteresseerd

Benieuwd naar de kwaliteiten en inzet van Preanca? Of ben je net als Preanca geïnteresseerd, ambitieus en flexibel, met ervaring in de farmaceutische industrie? Neem dan gerust contact met ons op.