Welkom Phila

Welkom en veel succes Phila

Welkom in Nederland Phila! Nadat we in februari de komst van onze nieuwe collega Phila aankondigden, konden we haar definitief in Nederland verwelkomen. Phila start binnenkort in haar nieuwe functie van Validation & Compliance Engineer bij één van onze relaties.

 

Vlekkeloze procedure

In afwachting van de lopende IND-procedure was Phila in Zuid-Afrika bezig met de voorbereiding van haar komst naar Nederland. In de tussentijd hielden we regelmatig contact met haar met betrekking tot de status van de procedure. Phila had de benodigde documenten beschikbaar zodat we de aanvraag voor haar verblijfsvergunning konden starten. De IND gaf kort na de indiening goedkeuring waardoor ze zich definitief kon opmaken voor haar komst naar Nederland. In dit geval kunnen we spreken van een vlekkeloze procedure. Mede omdat er vanwege de huidige coronamaatregelen geen verdere restricties zijn.

 

Woonruimte

In nauw contact met Phila waren we aan onze kant bezig met de voorbereidingen voor haar komst. Hierin had het vinden van een geschikte woonruimte prioriteit. Zoals gewoonlijk bezichtigen wij de woning en laten de woning zien via videobellen. Ook dit keer kunnen we spreken van een snelle en efficiënte procedure. We konden een passende woning vinden die op steenworp afstand is van haar werk en de nieuwe school van haar dochter. Inmiddels heeft ze de woning kunnen betrekken.

Vervolgstappen

Inmiddels zijn de vervolgstappen gezet om de formaliteiten die verder geregeld moeten worden te starten. De afspraken voor de inschrijving bij de gemeente en het ophalen van haar verblijfsdocument zijn inmiddels gemaakt. Aansluitend zullen we Phila begeleiden bij het aanvragen van een bankrekening en het regelen van de 30%-regeling. Phila kan zich opmaken voor haar eerste werkervaring in Nederland. We wensen haar hierbij veel succes!

 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.