Welkom en veel succes Suéllen!

Vorige week hebben we onze nieuwe collega Suéllen verwelkomd in Nederland. Ze is inmiddels gestart als Validation Engineer bij één van onze relaties.

Eerste kennismaking

Eerder dit jaar zijn we met Suéllen in contact gekomen nadat ze reageerde op één van onze vacatures. Gezien haar relevante kennis en ervaring volgde al snel een online interview. Hierdoor kregen we niet alleen een goed beeld van haar ervaring maar ook van Suéllen als persoon. Ze bleek enthousiast, communicatief vaardig én gedreven te zijn om een nieuwe stap in haar carrière te zetten buiten Brazilië. In samenwerking met TailorMinds wilde ze graag de mogelijkheden onderzoeken en onze kennis en ervaring gebruiken om de juiste match te maken.

Nieuwe functie

Nadat we de mogelijkheden met Suéllen hadden besproken en haar bij onze relaties hadden voorgesteld volgden enkele interviews. Deze interviews verliepen positief, toch duurde het even voordat er definitief groen licht was voor Suéllen om te starten. Zij mocht starten bij één van onze relaties maar hier bleek er onzekerheid te zijn over de positie. Hierdoor ging dit niet door. Gelukkig dienden zich meer mogelijkheden aan en konden we doorschakelen naar een andere positie. Vorige week is Suéllen veilig in Nederland aangekomen en gestart als Validation Engineer.

Formaliteiten

Inmiddels zijn de vervolgstappen om de formaliteiten die verder geregeld moeten worden gezet. Deze week ontving Suéllen de sleutel van haar nieuwe huis waar ze zich hopelijk snel thuis voelt. Haar partner zal eind van deze maand ook naar Nederland komen waarna de afspraken bij de gemeente voor de inschrijving en de IND voor het ophalen van de verblijfsdocumenten gemaakt kunnen worden. We wensen Suéllen veel succes en plezier in haar nieuwe functie!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.