Welkom in Nederland Arunava!

Afgelopen zondag hebben we Arunava en zijn gezin opgehaald op Schiphol. Arunava start deze week in zijn nieuwe functie van Validation Consultant bij één van onze relaties.

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking met Arunava was een paar maanden geleden nadat hij reageerde op één van onze vacatures. Arunava komt uit India waar hij ervaring en kennis heeft opgedaan op het gebied van CSV, IT en Quality Assurance. Daarnaast is hij internationaal werkzaam geweest, twee keer is hij als kennismigrant werkzaam geweest in het buitenland. Tijdens het eerste gesprek bleek dat Arunava graag een nieuwe internationale uitdaging aan wilde gaan en dat zijn kennis en ervaring goed aansloot bij het gevraagde profiel bij onze relatie.

Gesprekken

Nadat Arunava in contact was gebracht met onze relatie volgde een eerste kennismaking. Beide partijen lieten tijdens dit gesprek een positieve indruk achter waarna al snel een vervolggesprek volgde. Ook deze was positief en gaf voldoende basis om een samenwerking aan te gaan. De contracten konden worden getekend en de voorbereiding gestart voor zijn komst naar Nederland samen met zijn gezin.

Vervolgstappen

Inmiddels zijn de vervolgstappen gezet om de formaliteiten die verder geregeld moeten worden te starten. De afspraak om de verblijfsdocumenten op te halen zijn inmiddels gemaakt. Wanneer de huisvestiging definitief is bevestigd kan de inschrijving bij de gemeente worden gepland, een bankrekening worden geopend en de 30%-regeling worden aangevraagd. Arunava kan zich vanaf deze week opmaken voor zijn eerste werkervaring in Nederland. We wensen hem hierbij veel succes!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.