Welkom in Nederland, Jeandré!

Nadat we kort geleden de komst van onze nieuwe collega Jeandré aankondigden, is hij vandaag samen met zijn  gezin in Nederland aangekomen. Jeandré start begin 2023 in nieuwe functie van Project Engineer Utilities and Buildings bij één van onze relaties.

Regelmatig contact

In afwachting van de lopende IND-procedure was Jeandré in Zuid-Afrika actief bezig met de voorbereiding van zijn komst naar Nederland. Dit was met name het afronden en het overdragen van zijn werkzaamheden, afscheid nemen en de voorbereiding van de vlucht. In de tussentijd hielden we regelmatig contact met hem over de status van de IND-procedure. Deze procedure verliep voorspoedig omdat de goedkeuring van de IND snel binnen was. Tegelijkertijd zijn we in overleg met Jeandré op zoek gegaan naar geschikte woonruimte.

Woonruimte

Tijdens ons bezoek naar Zuid-Afrika in november zijn we door Jeandré en zijn vrouw gastvrij ontvangen in hun woning voor een gezellige ‘braai’. Onze bedoeling is om ze ook in Nederland gastvrij te ontvangen en een woning te vinden waarin ze zich thuis gaan voelen. Hierbij hebben ze zelf ook aangegeven waar hun voorkeur naar uit ging en waar een geschikte woonruimte minimaal aan moet voldoen. Na een aantal mogelijkheden te hebben besproken, vonden we een geschikte woning op loopafstand van zijn nieuwe werkplek. Mede door een snelle reactie en actie van de makelaar kunnen Jeandré en zijn gezin de woning vandaag betrekken.

Vervolgprocedure

Begin 2023 start Jeandré in zijn nieuwe functie. Daarnaast vervolgen we de procedure met betrekking tot de overige formaliteiten. De afspraken voor de inschrijving bij de gemeente. Het aanvragen van een bankrekening en het ophalen van de verblijfsdocumenten. Net als eerdere formaliteiten, staan ze allemaal gepland in de agenda. Ook zullen we de aanvraag voor de 30%-regeling verzorgen. Vanuit een zonnig en warm Zuid-Afrika zullen Jeandré en zijn gezin een nieuwe stap zetten in hun leven in een naar Zuid-Afrikaanse maatstaven een koud en winters Nederland. We wensen hen hierbij veel geluk en succes!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.