Welkom José

Deze week mochten we een nieuwe collega welkom heten: José. Hij is gestart als Quality Consultant bij onze opdrachtgever, waarbij zijn eerste opdracht een Deviation Specialist rol zal zijn bij een vaccinproducent.

De ambitie

José heeft uitgesproken de ambitie te hebben om na dienstverbanden bij werkgevers, via één onze opdrachtgevers als Consultant, in afgebakende opdrachten in verschillende keukens te willen kijken en waarde toevoegen. Door zijn rijke werkervaring en mooie carrière was het tijd voor deze volgende stap in zijn loopbaan. Na diverse gesprekken te hebben gehad met Bas en goed gesproken te hebben met zijn gezin, sprong José eind juni in het diepe en solliciteerde hij op deze landelijke rol.

Snelheid en kwaliteit die samenkomen

Na een positief kennismakingsgesprek, stelden we hem op maandag 28 juni stellen wij hem voor aan de opdrachtgever. Op dinsdag 29 juni was al het eerste gesprek. Positief! Waarop woensdagmiddag 30 juni het tweede gesprek volgde bij de eindklant van de relatie, tevens positief beoordeeld door alle partijen. Nu kwam het erop aan, want woensdag was tevens de laatste de dag van de maand en moest er opgezegd worden vóór 1 juli bij zijn werkgever en bevestigd worden naar de opdrachtgever. Uiteraard pas nadat het arbeidscontract getekend was.

De afhandeling

Met passie en zorgvuldigheid lag het arbeidscontract van José in de loop van de avond bij hem. Uiteraard samen met José het contract tot in details doorgelopen waarna het beklonken was. José heeft zijn werkgever diezelfde avond geïnformeerd over zijn vertrek en wij onze opdrachtgever geïnformeerd over zijn komst. Dus binnen drie dagen heeft José de baan die hij voor ogen heeft!

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina neem en/of gerust contact met ons op.