Welkom Mirjam

Medio april hebben we een nieuwe collega bij ons op kantoor: Mirjam! Zij is de nieuwe versterking voor onder andere onze administratieve processen als Commercieel Management Assistent. Tijd om haar voor te stellen.

De effecten van succes

Eind vorig jaar kwamen we mede dankzij onze stagiair Roy tot de conclusie dat we de behoefte hebben aan versterking van het team. Mede omdat we de afgelopen periodes veel projecten wisten te realiseren en ook collega’s aan ons te blijven binden. Dit leverde niet alleen een uitgebreider takenpakket op voor de consultant, maar ook extra werk voor onze collega Corrie bij de administratie. Het was tijd voor de zoektocht naar extra kracht voor zowel ondersteuning aan sales als voor administratie.

Zoektocht

Nadat we de vacature online hadden gezet, volgden er een aantal gesprekken met kandidaten. Eén daarvan was Mirjam die via haar partner Marcel met TailorMinds in contact kwam. Marcel en Arjan hebben in het verleden verschillende projecten samengedaan toen hij een eigen ingenieursbureau en constructiehal had. In dit bedrijf was Mirjam administratief een belangrijke pilaar voor zaken zoals salariëring en facturatie.

Na twee gesprekrondes kwamen we beiden tot de conclusie dat er naast de inhoudelijke klik ook een persoonlijke klik is. Zo beschrijft Mirjam haar motivatie als volgt: ‘voor mij is de mens heel belangrijk. Wanneer ik iemand kan helpen/ondersteunen of zorg kan leveren, dan doe ik dat graag.’ Zodoende werkt Mirjam sinds april bij TailorMinds en wensen we haar veel succes met hopelijk nog vele jaren bij TailorMinds!

Kom jij ook het TailorMinds team versterken?

Naast Mirjam zoeken we nog steeds een Consultant. Ben je of ken je een Intercedent of Recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen. Bij ons kan je je door ontwikkelen naar Recruitment Consultant. Neem gerust contact op voor een goed gesprek of meer informatie.