Welkom Odette

Welkom Odette

De maand oktober is een drukke maand voor TailorMinds. Gezien de drie kennismigranten die in Nederland zijn aangekomen. Vorige week hebben we de laatste van het drietal ontvangen: Odette. Zij start in november als Quality Assurance Specialist bij één van onze relaties in de farmaceutische industrie. Welkom Odette.

Aanpassingen in de planning

Het groene licht voor haar opdracht kwam eind augustus, ongeveer een week later nadat haar partner William ook te horen kreeg dat hij een aanbieding kreeg om in Nederland te komen werken en wonen.. Daarmee kon het plannen, het indienen van aanvragen en boeken van vluchten beginnen. Echter lopen planningen meestal anders dan wat vooraf was uitgedacht.

Vanwege privéomstandigheden moesten er een aantal aanpassingen worden gedaan om te kunnen inspelen op de situatie. Zo was oorspronkelijk het idee dat het koppel op dezelfde vlucht naar Nederland zouden komen. De nieuwe situatie vroeg om flexibiliteit van iedereen waarvoor er genoeg ruimte was gezien een latere startdatum.

Aankomst

Bij aankomst in Nederland stonden we samen met partner William te wachten op Odette. Soms heeft het ophalen van een expat en/of familie al een “Hello Goodbye-gehalte”. Dit keer hadden we voor het eerst een aflevering met een volledige TailorMinds cast.

Na en warme welkom werd de reis vervolgd naar hun huis. In de komende periode gaan we samen een aantal formaliteiten regelen waaronder registratie bij de gemeente en het ophalen van de verblijfsvergunning.

Veel succes

Volgende week is de eerste werkdag van Odette. Vaak zien we dat de eerste werkweek gericht is op het inlezen van documenten, volgen van trainingen en kennismaken met de nieuwe collega’s. Daarna volgt de inhoudelijke uitdaging, waarbij het voor Odette de taak is om de backlog in deviaties weg te werken. We wensen haar daarmee veel succes!

Geïnteresseerd?

Spreekt het verhaal van Odette jou ook aan en ben je eventueel geïnteresseerd naar de mogelijkheden bij TailorMinds? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken wij elkaar snel.