Welkom Tiffany

Vanaf morgen hebben we een nieuwe collega bij ons op kantoor: Tiffany! Zij is de nieuwe versterking binnen TailorMinds als Recruitment Support Officer. Tijd om haar voor te stellen.

De effecten van succes

Tiffany heeft gewerkt als allround kapster. Na een aantal jaren werkplezier heeft ze besloten om een HR-opleiding te gaan volgen. Inmiddels is ze in het bezit van het certificaat HR-medewerker. Het succesvol afronden van deze opleiding én succesvolle sollicitatie bij TailorMinds zorgde ervoor dat ze onze nieuwe collega is geworden. Ze is echter nog niet klaar met leren. Na de zomer zal ze de Basisopleiding Uitzendprofessional volgen om zich verder te bekwamen in ons vak.

Motivatie

Zo beschrijft Tiffany haar motivatie als volgt: “Ik was toe aan iets nieuws binnen mijn carrière en ik dacht dat dit de perfecte tijd was. Ik zat thuis omdat de salons gesloten waren en het leek mij het juiste moment om te beginnen aan een studie. Dit gezegd hebbende heb ik mij georiënteerd en heb ik een korte lijst met studieopties gemaakt. Ook heb ik binnen mijn vriendenkring en familie rondgevraagd wat zij bij mij vonden passen.

Hier kwam al snel de bevestiging naar voren dat een baan binnen HR/Recruitment past bij mijn persoonlijkheid en wensen. Dit omdat ik omgang met mensen een belangrijk ingrediënt vind voor werkplezier. Vanaf maart ben ik gaan solliciteren en kwam ik de vacature van TailorMinds tegen op Indeed.

Het profiel vroeg meer dan dat ik kon bieden. Toch heb ik de gok gewaagd om te solliciteren. Diezelfde dag werd ik gebeld of ik die week tijd had om langs te komen voor een eerste interview. Vervolgens mocht ik na een week opnieuw op gesprek komen en heb ik na het invullen van de gedragsanalyse (PPA) deze ook besproken. Arjan en het team zagen potentie in mij. Op mijn verzoek heb ik een middagje meegelopen op kantoor om te ervaren hoe ze bij TailorMinds te werk gaan. Dit is mij goed bevallen en zodoende ben ik ingegaan op hun aanbod om daadwerkelijk te beginnen bij TailorMinds. Ik vond de stap best spannend maar tot op heden voel ik mij goed op mijn gemak.”

Wij wensen Tiffany veel succes met hopelijk nog vele jaren bij TailorMinds!

Geïnteresseerd?

Naast Tiffany zoeken we nog een (Sr.) Consultant. Ben je dit (nog) niet, maar ben je óf ken je een Intercedent of Recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen. Bij ons kan je je door ontwikkelen naar Recruitment Consultant. Neem gerust contact op voor een goed gesprek of meer informatie.