Vorige week is Michiel gestart. De vierde samenwerking tussen Michiel en TailorMinds. Ditmaal een zelfstandige met een internationaal tintje.

Zelfstandig met een internationaal tintje

Met grote regelmaat hebben we bij TailorMinds gesprekken met zowel sollicitanten als zelfstandigen voor uitdagende vacatures of projecten. Als een samenwerking projectmatig is, houden we na afloop frequent contact. Zo kan het het zijn dat een goede samenwerking na een tussenperiode weer vervolgd wordt. Vorige week is Michiel gestart. Het project waaraan hij gaat werken is alweer de vierde samenwerking tussen Michiel en TailorMinds. Ditmaal zelfstandig met een internationaal tintje.

Wederzijds contact en snel schakelen

Als je eerder samengewerkt hebt, weet je van elkaar wat goed past en wat niet. Wanneer er zich een mogelijkheid voordoet, heb je vaak maar aan een half woord genoeg om snel te kunnen schakelen.

Dit was ook het geval bij dit project. Voor het leiden van een commissioning- en qualificationproject zochten we een leidinggevende die zowel intrinsiek als hiërarchisch kan leidinggeven. Daarnaast moest deze ook inhoudelijk de juiste expertise en ervaring bezitten.

Kennismakingsgesprek op afstand

Na een telefoongesprek, het delen van de projectomschrijving en wederzijdse interesse was het online kennismakingsgesprek met de opdrachtgever snel geregeld. Een online gesprek doet toch iedereen zou je denken? Michiel werkte op dat moment aan een project in Frankrijk waardoor online in dit geval extra makkelijk was.

Na dit gesprek kwam er vrij snel duidelijkheid dat men de samenwerking met Michiel graag aanging met ingang van het nieuwe jaar. Vorige week was het zover en we wensen Michiel veel succes. Op de foto tref je Michiel aan met zijn tweede passie. Wijn! Dus zelfstandig met een internationaal tintje.

Geïnteresseerd in samenwerking als zelfstandige Engineer/Projectmanager

TailorMinds werkt graag samen met zelfstandigen. Wij zijn er van overtuigd ook voor zelfstandigen een meerwaarde te kunnen bieden in het vinden van een passende uitdaging en begeleiding tijdens de projecten. Hoe we dit doen kan je lezen op: https://tailorminds.com/freelancers/

Ben je zelfstandige, engineer of project manager actief in food of pharma en op zoek naar een volgende opdracht? Neem dan contact met ons op.