Zwangerschapsverlof Tiffany

Zwangerschapsverlof Tiffany

Afgelopen dinsdag was voorlopig de laatste dag van Tiffany bij TailorMinds. Tiffany verwacht een kindje begin januari en is nu met zwangerschapsverlof. Een gepast afscheid na een jaar vol verandering voor haar.

Een jaar vol veranderingen

2022 is voor Tiffany een jaar van veranderingen. Los van het feit dat ze sinds juli bij TailorMinds werkzaam is, is ze getrouwd en is ze op het moment in verwachting. Tiffany en haar partner hebben tijdens het feest van de bruiloft onthuld dat ze in verwachting zijn van een jongen door een doos vol met blauwe ballonnen te openen.

Verlofregelingen

Voor nu heeft Tiffany minimaal 16 weken zwangerschap/bevallingsverlof, afhankelijk van wanneer ze gaat bevallen. Maar een zwangerschapsverlof: hoe zit dat?

Sinds augustus dit jaar zijn de verlofregelingen veranderd in Nederland. Zo kun je vanaf heden het eerste levensjaar van het kind met behoud van 70% van je salaris 9 weken extra verlof opnemen voor zowel de moeder als partner. Verder is er een verruiming van 5 dagen geboorteverlof dat volledig wordt doorbetaald voor de partner. Tot slot kan nog aanvullend geboorteverlof van 5 weken tegen 70% van het salaris in het eerste half jaar na de geboorte worden opgenomen.

Tot ziens Tiffany

Tiffany heeft afgelopen dinsdag lekkere gebakjes meegenomen en we hebben haar uitgezwaaid en succes gewenst. Ze kan nu nog even genieten van de rust en stilte thuis en wachten tot de kleine man zich gaat melden. Tot in april!

Tijdelijke vervanging

We hebben een vacature open staan ter vervanging van Tiffany online gezet. We zoeken zowel tijdens haar verlof als de periode erna versterking in de rol van Recruitment Support Officer en/of Administratief Medewerker. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.