Kwartaalmeeting in de nieuwe samenstelling

Afgelopen woensdag hebben we op kantoor onze kwartaalmeeting gehouden. Naast een update van de resultaten is het vooral een moment van terugblik, reflectie en vooruitblik. Dit keer vergaderden we in de nieuwe samenstelling met collega’s Mirjam en Tiffany die in het afgelopen kwartaal bij TailorMinds in dienst kwamen.

Genieten

Als het goed gaat, moet je niet vergeten te genieten. Daarom was er wat lekkers bij de koffie, een goed verzorgde lunch én stonden we ook stil bij de zomerbarbecue van vorige week waar we met een goed gevoel op terugkeken. Met de resultaten van TailorMinds zit het prima. Onze twee grootste uitdagingen voor het tweede halfjaar zijn om er samen voor te zorgen dat we onze opdrachtgevers blijven helpen bij het invullen van hun capaciteitsvraagstukken en tegelijkertijd te voorkomen dat we het te druk krijgen.

Wispelturige markt

Door onze marketingstrategie hoeven we op dit moment nauwelijks zelf te werven. Het grootste deel van onze nieuwe collega’s voor onze opdrachtgevers komt binnen via open of gerichte sollicitaties of via het netwerk. Daar tegenover staat dat het heel uitdagend is het om collega’s te vinden voor onze interne vacature. Een verklaring hiervoor is dat veel van de eerder genoemde collega’s voor onze opdrachtgevers van buiten Nederland komen, voor de interne rollen is kennis en ervaring in de Nederlandse arbeidsmarkt een noodzaak. Je zou kunnen zeggen dat er sprake is van een wispelturige markt.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

We gaan met bovenstaande wetenschap zeker niet bij de pakken neerzitten en zoeken net zo lang door tot we op sterkte zijn. Ben je of ken je een intercedent of recruitment consultant die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen? Zoek dan gerust contact met ons.