Kwartaalmeeting

Kwartaalmeeting Q4-2021

Afgelopen vrijdag hebben we onze kwartaalmeeting Q4-2021 gehouden. Ondanks dat er inmiddels weer wat versoepelingen zijn in het Coronabeleid hebben we de meeting online gehouden. Zoals eerder gemeld bij de terugblik op 2021 hebben we een mooi jaar achter de rug. In de meeting zijn we hier verder op ingegaan en hebben ons afgevraagd: “Wat ging goed, wat kon beter en wat betekenen deze uitkomsten voor een volgende keer, actie of moment.”

Juiste energie

Een van de belangrijkste conclusies is dat door onze groei we met name het laatste kwartaal merkten dat het af en toe wat “piept en kraakt”. Beter gezegd met de huidige interne bezetting lopen we tegen de grenzen van ons kunnen aan. Het gevolg is dat we niet altijd de dingen kunnen doen die ons de juiste energie geven. Gelukkig zagen we dit begin Q4 al een beetje aankomen en heeft onze stagiair Roy ons geholpen met een goede analyse rond dit onderwerp. Zoals altijd keken we afsluitend naar onze persoonlijke “Plan, Do, Check, Act” cycli en gaven we elkaar feedback op een positieve en directe manier.

Plannen

Het plan voor 2022 is om onze relaties (nog) beter of meer van dienst te zijn bij de invulling van hun capaciteitsvraagstukken. Of dit nu een engineer die woont en werkt in Nederland is, of een engineer waarvoor we een volledige emigratie kunnen regelen, dit is niet perse doorslaggevend. Zolang we onze relaties maar kunnen helpen en adviseren.

Om deze reden willen we ons de komende weken versterken met één of twee Consultants en dat we ons team daarnaast versterken met een Commerciële (Management) Assistent.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Ben je of ken je een intercedent of recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen of ben je een commercieel handelende en denkende (management) assistent, zoek dan gerust contact met ons.