Welkom Hans

Sinds deze week hebben we een nieuwe collega bij ons op kantoor! Hans. Hij versterkt ons team als Consultant. Tijd voor een introductie:

Studie

Van origine is Hans een gekwalificeerd sport en revalidatie expert. De benodigde opleidingen heeft hij in Zuid-Afrika behaald. Na meer dan 17 jaar daar als therapeut/ondernemer gewerkt te hebben, heeft hij vorig jaar het roer omgegooid en is hij samen met zijn gezin een jaar naar Nederland gekomen om een Master in Global Health Management te voltooien. Hierna is hij teruggegaan naar Zuid-Afrika maar met de gedachte om een baan in Nederland te vinden.

Netwerk

Via het netwerk kwamen we met Hans in gesprek. Dit klikte goed waarna we in september tot overeenstemming kwamen. Inmiddels woont hij in Nederland en is hij enthousiast begonnen in zijn nieuwe rol als Consultant.

In zijn vorige rol deed Hans uitgebreide ervaring op in het werven en adviseren van hoogopgeleide kandidaten in Zuid-Afrika. Deze ervaring komt goed van pas bij TailorMinds bij de internationale werving van professionals in de farmaceutische industrie in Nederland.

Hans levert graag maatwerk vanuit een oprechte verbinding en wil op een persoonlijke, professionele en toegewijde manier hier graag invulling aan geven. ‘Met het optimaliseren en het vinden van het juiste match in de farmaceutische industrie wil ik ongeacht achtergrond, afkomst of geografische locatie in de wereld, samen een meer efficiënte invulling van capaciteitsvraagstukken nastreven. Bij TailorMinds zijn wij zowel doelgericht als sterk mensgericht. Dit past bij mijn persoonlijke visie, zegt Hans. Ik kijk met veel plezier uit naar een leerzame tijd waar ik met iedereen een goede verhouding wil opbouwen en behouden.’

We wensen Hans hierbij veel succes!

Kom jij ook het TailorMinds team versterken?

Sinds deze week hebben we een nieuwe vacature waar we (tijdelijke) vervanging zoeken voor Tiffany. Neem gerust contact op voor meer informatie of reageer door te solliciteren.