Afronding stage van Reza

Na een half jaar is de stage van Reza tot een einde gekomen. Tijdens deze stage heeft hij de praktische werking van de processen binnen TailorMinds onderzocht door zoveel mogelijk mee te doen.

Stageopdracht

De stageopdracht was als volgt opgezet: Reza heeft onder begeleiding van Peter meegelopen met de verschillende processen binnen TailorMinds. Dit betrof onder andere het werven en selecteren van kandidaten, het opstellen van een vacaturetekst en het bijwonen van intakegesprekken. Uiteindelijk was het doel deze processen te verwerken in een verslag en een eindpresentatie te doen. Daarnaast heeft Reza meegedaan met de meetings en heeft hij het systeem onder de knie proberen te krijgen. Het doel van de stage was om te toetsen of Reza de op school geleerde theorie gecombineerd met de werkwijze van TailorMinds in de praktijk kan brengen. Daarom is zijn eindtaak om een presentatie te maken over de processen binnen TailorMinds.

Door de tijd heen

Reza heeft in de tussentijd uitdagingen gehad met bepaalde onderdelen, maar heeft ook nieuwe vaardigheden opgebouwd. Hierdoor heeft hij zijn stage theoretisch en praktisch doorgelopen. Verder is hij in contact geweest met zowel collega’s als potentiële kandidaten. Dit geeft hem ook een gevoel hoe het is om bij TailorMinds te werken.

De afronding van je stage is niet alleen het einde van een leerperiode, maar ook het begin van een nieuwe fase in je professionele leven. Door je ervaringen goed te documenteren, feedback te ontvangen en je netwerk uit te breiden, ben je klaar voor een eerste gerichte stap in je carrière.

Persoonlijke doel

Reza heeft zichzelf verschillende doelen gesteld na afronding van zij stage en opleiding. De eerste is het volgen van een Hbo-opleiding richting Technische Bedrijfskunde. Dit zal hem voorlopig voldoende uitdaging bieden.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Op dit moment hebben wij geen interne functies, spreekt dit verhaal je aan en ben je engineer met ervaring in de pharmaceutische of chemische industrie, neem dan gerust contact met ons op of bekijk de vacaturepagina.