Kerstdiner 2017: een terugblik

Het matchen van technische experts is onze taak. Afgelopen vrijdag was het ons doel om onze werknemers te verbinden tijdens ons jaarlijkse kerstdiner. Hoewel alle werknemers collega’s zijn, werken ze in verschillende sectoren, op verschillende gebieden van expertise of op verschillende locaties. Het is geweldig om te zien hoe een diner de technische experts verbindt, alsof ze langer met elkaar hebben samengewerkt.

Tijdens het kerstdiner werd er ook stilgestaan op het afgelopen jaar. Het was een jaar waarin veel gebeurden. We zien dat er veel vraag is naar technische experts en dat het matchen tijdrovend is Uiteindelijk is het eindresultaat waar we het voor doen: een kandidaat die een nieuwe uitdaging aangaat en een blije klant die kan beginnen of weer verder kan met een project.

In 2018 zien we genoeg kansen en mogelijkheden om meerdere projecten aan te gaan. Ben jij een technische experts en op zoek naar een nieuwe uitdaging? De koffie staat klaar en wij staan open voor een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.