Reshen

Welkom Reshen

Vandaag hebben we onze aanstaande collega Reshen een warm welkom gegeven in Nederland. Aanstaande maandag gaat hij beginnen aan zijn project als Project Engineer Maintenance. Voordat dat zo ver is, zijn er nog aantal zaken om af te vinken.

Voorbereiding in Zuid-Afrika

In november kregen we voor Reshen het mooie nieuws dat hij was aangenomen voor één van onze opdrachtgevers in de farmaceutische industrie. Dat nieuws werd met veel enthousiasme ontvangen en creëerde ook een hoop vragen. Voor wat betreft de zaken in Zuid-Afrika zijn er een aantal zaken van belang om te worden geregeld.

Als eerst moet men hun documenten op orde brengen voor de visaprocedures en toekomstige formaliteiten in Nederland. Daarnaast is er een vraagstuk over de bezittingen in land van herkomst: gaan deze mee, worden ze verkocht of wellicht verhuurd? De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat ieder zijn eigen wensen heeft en dat hiervoor altijd een oplossing voor is.

In het geval van Reshen is hij de laatste paar dagen druk bezig geweest met de laatste benodigde documentatie en het renoveren van het huis. Inmiddels zijn deze zaken zo goed als afgerond waardoor hij met een gerust hart naar Nederland kon komen.

Processen in Nederland

Eenmaal in Nederland stonden we klaar om hem te ontvangen op het vliegveld. Met een temperatuurverschil van minimaal 25 graden was het advies voor Reshen om dik gekleed te arriveren. Voor nu zijn de meeste formaliteiten ingepland waardoor hij zich minder zorgen hierover hoeft te maken eenmaal gestart bij zijn nieuwe opdrachtgever.

Eén formaliteit blijft een grote uitdaging en dat is het vinden van een geschikte huisvesting. Zo ook voor Reshen. Op dit moment hebben we nog niet het gewenste resultaat. Uiteraard laten we hem niet zitten en weten we via ons netwerk een tijdelijke accommodatie te regelen. Via een gespecialiseerde partij is de zoektocht naar een mooi verblijf in Nederland in volle gang.

Succes!

Er is een hele hoop gebeurd in een korte tijd gebeurd en er staat nog wat te gebeuren zoals de immigratie van zijn familie en een aantal formaliteiten. We danken hem voor zijn vertrouwen in TailorMinds en wensen hem veel succes met de uitdagingen in Nederland.

Geïnteresseerd?

Als je geïntrigeerd bent door de mogelijkheden bij TailorMinds, raden we je aan om onze vacatures te bekijken op onze vacaturepagina. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar de mogelijkheden om samen te werken aan een mooie toekomst.